Op All-you-can-read (AYCR) kun je verschillende ebook abonnementen met elkaar vergelijken. Je leest hier welk apparaat of besturingssysteem je nodig hebt om ebooks te kunnen lezen. We laten zien uit welke abonnementen je kunt kiezen, wat het boekenaanbod is en natuurlijk wat een leesabonnement jou per maand gaat kosten.

Kennis van zaken

AYCR ging in 2018 online, maar we zijn al sinds 2010 aan het pionieren met digitaal lezen. In 2013 lanceerden we de allereerste digitale kinderboekenbieb: Boekenwolk. We hebben in die tijd met vallen en opstaan geleerd waar een goed ebook abonnement precies aan moet voldoen.

Toen ons leesplatform in 2016 werd overgenomen door een tech-startup, waren er inmiddels meer aanbieders op de markt. Zo kwamen we op het idee om een vergelijkingssite te beginnen met eerlijk en onafhankelijk advies. En dat is precies wat we met AYCR voor ogen hebben: jou informeren over digitaal lezen en je helpen om verschillende ebook abonnementen met elkaar te vergelijken. Dan weet je zeker dat je het juiste ebook abonnement kiest!

We hebben er alle vertrouwen in dat ook jij een ebook abonnement vindt dat bij jou past.

Namens iedereen van AYCR wensen we je veel leesplezier!

All-you-can-read is onderdeel van Leestijd, een samenwerkingsverband van diverse websites om lezen te bevorderen.