Readly

Readly is het tijdschriftenabonnement met de meeste magazines. In de app staan wel 4.000 tijdschriften klaar om te downloaden, ook de nieuwste edities. Je leest de magazines offline, dus zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. En niet alleen jij, maar ook je gezin. Readly werkt namelijk op 5 apparaten tegelijk.

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle magazines, dus ook de buitenlandse titels. Leuk dus, als je een tweede taal beheerst.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

Voordelen

  • Offline lezen van tijdschriften
  • Werkt op 5 apparaten
  • Ook de nieuwste tijdschriftedities

"Ik vind het wel handig, mijn tablet heb ik sowieso al bij me [op vakantie, red.] en die staat nu dus vol met tijdschriften."

Marianne (46)

Marianne (46), 13 augustus 2019

Voordelen

  • Offline lezen van tijdschriften
  • Werkt op 5 apparaten
  • Ook de nieuwste tijdschriftedities
Dit abonnement bestellen

Impressie

Readly laat je onbeperkt tijdschriften lezen

Er is een nieuwe abonnementendienst in Nederland: Readly. Met de gelijknamige app kun je onbeperkt tijdschriften lezen uit binnen- en buitenland. AYCR stelde een paar vragen aan deze kersverseaanbieder van ongelimiteerd tijdschriften lezen.

Allereerst, wat is Readly?

“Readly is het tijdschriftenabonnement met magazines van over de hele wereld. Wij bieden een nieuwe manier om magazines te lezen, namelijk op je tablet of smartphone.”

Welke tijdschriften biedt Readly zoal?

“Nou, dat zijn er heel wat! Op dit moment staat de teller op 4.309! Enkele van onze Nederlandse toptitels zijn Vogue, Quest, Esquire, National Geographic, Time Magazine, Landidee, Vriendin, Plusmagazine… en daarnaast bieden we ongelooflijk veel titels uit het buitenland, waaronder Women’s Health, Woche Heute, Classic Rock, Inside Soap, Cosmopolitan, iPad User Magazine en noem maar op.”

Heb je een internetverbinding nodig om te lezen?

“Nee, alleen om tijdschriften te downloaden. Dat doe je eenmalig. Je hoeft dus geen stapels tijdschriften mee te slepen in je koffer. Met Readly heb je je tijdschriften allemaal bij je op je smartphone of tablet.”

Het is nu vakantietijd, merk je dat er meer vraag is naar jullie abonnement?

“Ja, absoluut. Ik zei het al; je reist een stuk lichter wanneer al je tijdschriften op je tablet hebt staan. Je downloadt eenmalig de magazines die je wilt lezen en daarna heb je genoeg leesvoer om de vakantie mee door te komen. En het voordeel is dat de andere leden van het gezin gezellig kunnen meelezen, want in Readly staat voor ieder wat wils.”

Wat is het verschil met de app van Tijdschrift.nl?

“Het grootste verschil is dat we heel andere titels aanbieden. Wil je alleen de LINDA. lezen, zit je bij Tijdschrift.nl helemaal prima. Maar wanneer je interesse breder is, en dan denk ik aan auto’s,  muziek, gezondheid & fitness, tuinieren, watersport, koken, fotografie… tja, dan kun je beter een abonnement afsluiten bij Readly! Een ander verschil is dat je bij ons bladen uit tig verschillende landen kunt lezen, waaronder Engeland, Duitsland, Italie, Spanje, Turkije. Als je een andere taal beheerst, kun je bij ons je hart ophalen.”

Tot slot nog een vraag over opzeggen. Is dat eenvoudig?

“Jazeker, je kunt je abonnement op elk gewenst moment weer opzeggen via je klantaccount in de app.”

 

Wil jij ook een abonnement op Readly?

Dit abonnement bestellen

All-you-can-read

All-you-can-read: lezen zoveel je maar wilt en waar je maar wilt. Op het moment dat het jou uitkomt. Romans, managementboeken, strips, tijdschriften, Engelse literatuur of een kookboek. Net waar je zin in hebt. Maar het ontbreekt je aan zin of tijd om naar een boekhandel of bibliotheek te gaan. Je wilt gewoon leesvoer binnen handbereik hebben op je tablet, smartphone of ereader!

Op AYCR vind je een handig overzicht van beschikbare ebook-abonnementen. Ook bieden we je informatie over digitaal lezen, apparaten waarop je ebooks kunt lezen en meer. Door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zoals Kobo Plus, Storytel en Booqees, kom je snel en eenvoudig tot het leesabonnement dat bij je past.

 

Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker.
Verwijder vergelijking