Booqees Start

Booqees [boe-kies] is hét digitale leesplatform, speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 14 jaar. Booqees maakt lezen niet alleen leuker, maar biedt ook handige tools voor kinderen met leesproblemen.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Voordelen

  • 1.500+ kwalitatieve kinderboeken
  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Dyslexie-vriendelijk

“Een geweldige app. Kinderen lezen weer vaker een boek ipv alleen maar filmpjes kijken op youtube! Een echte aanrader voor ieder gezin met jonge kinderen.”

Moeder van 2 kinderen

Moeder van 2 kinderen, 6 maart 2018

Voordelen

  • 1.500+ kwalitatieve kinderboeken
  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Dyslexie-vriendelijk
Dit abonnement bestellen

Impressie

Onbeperkt kinderboeken lezen met Booqees Start

Pieter Havermans is de drijvende kracht achter kinderboekenplatform Booqees [boe-kies]. De redactie van All-you-can-read ging bij hem op de koffie.

Hallo Pieter, kun je ons iets meer vertellen over Booqees?

“Jazeker, Booqees is hét digitale leesplatform dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen tot 14 jaar. Met een breed aanbod en unieke functionaliteiten willen we het lezen bij kinderen nóg leuker maken en hiermee de algehele leesbevordering stimuleren.”

 

Hoe werkt Booqees?

“Met een Booqees maandabonnement kunnen gezinnen thuis onbeperkt digitale kinderboeken lezen via de Booqees app voor iOS en Android. Ook is het mogelijk ebooks te lezen via de browser op een pc of laptop. Hierbij heeft elk kind een eigen leesprofiel met persoonlijke aanbevelingen, favorieten en eerder gelezen boeken.”

 

Welke kinderboeken zijn momenteel populair op jullie platform?

“Afgelopen tijd werden er bovengemiddeld veel sprookjesachtige boeken en griezelboeken gelezen. Dit laatste heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het thema ‘Griezelen’ van de afgelopen kinderboekenweek… :-)”

 

Kunnen kinderen ook offline lezen, of is er een internetverbinding nodig?

“Standaard heb je voor het lezen van kinderboeken op Booqees inderdaad een internetverbinding nodig. Alle boeken worden namelijk streaming aangeboden. Via een Booqees Plus abonnement is het echter ook mogelijk om tot maximaal 15 boeken tegelijkertijd tijdelijk offline op te slaan. Zodoende kunnen kinderen ook lekker doorlezen op plekken zonder internet, zoals achter in de auto of op vakantie.”

 

Wat maakt Booqees zo bijzonder?

“Het Booqees platform is speciaal ontwikkeld voor gebruik door kinderen. Naast een breed aanbod van momenteel al meer dan 1.500+ kwalitatieve kinderboeken biedt Booqees ook een veilige leesomgeving voor kinderen, met diverse functionaliteiten die het lezen nóg leuker maken. Zo heeft elk kind een eigen leesomgeving met persoonlijke aanbevelingen, kunnen ouders zelf audioboeken inspreken en komen we zeer binnenkort ook met een beloningssysteem en ondersteuning bij het ontdekken van nieuwe boeken.”

 

Kun je ons al iets meer vertellen over jullie toekomstplannen?

“Allereerst wordt het aanbod continu uitgebreid met nieuwe titels en uitgeverijen. Daarnaast wordt het platform uitgebreid met innovatieve functionaliteiten om het lezen te bevorderen. Hierbij kan je denken aan een beloningssysteem en ondersteuning bij het ontdekken van nieuwe boeken.”

 

De volgende vraag komt van de bezoekers van All-you-can-read: Is Booqees eenvoudig op te zeggen?

“Een Booqees abonnement is altijd maandelijks opzegbaar via je persoonlijke accountinstellingen. Dus, ja. Heel eenvoudig!”

 

Hartelijk dank voor je tijd, Pieter, en veel succes met Booqees!

Wil jij ook een abonnement op Booqees Start?

Dit abonnement bestellen

All-you-can-read

All-you-can-read: lezen zoveel je maar wilt en waar je maar wilt. Op het moment dat het jou uitkomt. Romans, managementboeken, strips, tijdschriften, Engelse literatuur of een kookboek. Net waar je zin in hebt. Maar het ontbreekt je aan zin of tijd om naar een boekhandel of bibliotheek te gaan. Je wilt gewoon leesvoer binnen handbereik hebben op je tablet, smartphone of ereader!

Op AYCR vind je een handig overzicht van beschikbare ebook-abonnementen. Ook bieden we je informatie over digitaal lezen, apparaten waarop je ebooks kunt lezen en meer. Door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zoals Kobo Plus, Storytel en Booqees, kom je snel en eenvoudig tot het leesabonnement dat bij je past.

 

Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker.
Verwijder vergelijking