Kobo Plus

Onbeperkt lezen met het Kobo Plus ebook-abonnement. Ervaar het gemak van altijd en overal lezen op je smartphone, tablet of Kobo e-reader. Met Kobo Plus ontdek je de nieuwste titels, bestsellers en tijdloze klassiekers. Probeer Kobo Plus de eerste 30 dagen gratis.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Voordelen

  • De eerste 30 dagen gratis proberen
  • Overal en altijd lezen op smartphone, tablet en Kobo e-reader
  • Opzeggen wanneer jij dat wilt

"Een geweldig abonnement"

Ruud D.

Ruud D., 20 april 2017

Voordelen

  • De eerste 30 dagen gratis proberen
  • Overal en altijd lezen op smartphone, tablet en Kobo e-reader
  • Opzeggen wanneer jij dat wilt
Dit abonnement bestellen

Impressie

Nieuwe boeken ontdekken met Kobo Plus

All-you-can-read ging op pad en stelde op het hoofdkantoor van Bol.com een paar vragen over het Kobo Plus abonnement.

 

Nieuwe boeken ontdekken en onbeperkt lezen waar en wanneer je maar wilt. Dat is toch in essentie het ebook-abonnement Kobo Plus van bol.com en Kobo?

“Inderdaad. Voor een vast bedrag van € 9,99 per maand hebben boekenliefhebbers de beschikking over het grootste aanbod digitale boeken (ebooks); van nieuwe releases en bestsellers tot de favoriete klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. Het ebook-abonnement is nu voor iedereen 30 dagen gratis uit te proberen.”

 

Hoe werkt Kobo Plus?

“Het Kobo Plus abonnement sluit je eenvoudig af met je bol.com account. Zodra je abonnee bent kun je overal en altijd lezen. Kies je favoriete boek en zet hem op je boekenplank door op de leenknop te klikken. Als je ebook op de boekenplank staat hoef je alleen nog meer je apparaten te synchroniseren, de geselecteerde ebooks verschijnen dan vanzelf op het apparaat en kun je starten met lezen. Naast het gebruik van je boekenplan kun je ebooks ook direct in de lees-app of op de Kobo e-reader selecteren en direct beginnen met lezen.”

 

Wat voor boeken zijn momenteel populair op Kobo Plus?

“Thrillers en romans worden op dit moment veel gelezen via Kobo Plus. We hebben echter een zeer breed aanbod en zien o.a. dat reisboeken, managementboeken en kinderboeken aan populariteit winnen.”

 

Heb je een internetverbinding nodig om die boeken digitaal te lezen?

“Ja, Voor het selecteren en toevoegen van ebooks heb je een internetverbinding nodig. Zijn al je apparaten gesynchroniseerd, dan kun je zonder internetverbinding lezen. Dus stap je bijvoorbeeld in het vliegtuig, maak je dan geen zorgen over je Kobo Plus ebooks, die blijven gewoon offline beschikbaar.”

 

Hoe zit het precies met het Kobo leesplatform?

“Kobo plus is volledig geïntegreerd in het Kobo leesplatform. Hierdoor lees je op smartphone, tablet of Kobo e-reader en worden al je apparaten draadloos gesynchroniseerd. Dus geen gedoe met kabeltjes en losse bestanden. Daarnaast kan je eindeloos blijven ontdekken uit het aanbod van ruim 80.000 titels. En is het toch niet helemaal de titel die je zocht? Verwijder de titel en begin direct aan het volgende boek.”

 

Wat zijn jullie plannen voor de nabije toekomst?

“Wij werken, in samenwerking met uitgevers, constant aan het uitbreiden van het Kobo Plus aanbod, zodat abonnees oneindig lang nieuwe titels kunnen blijven ontdekken.
En wat is er nou mooier dan het cadeau kunnen geven van een dergelijke ontdekkingsreis. Voor het einde van het jaar verwachten we dit mogelijk te maken d.m.v. een Kobo Plus cadeaukaart.”

 

Tot slot nog een vraag die wij zelf vaak van onze bezoekers krijgen. Stel dat ik Kobo Plus wil opzeggen. Hoe doe ik dat?

“Het Kobo Plus ebook-abonnement kun je opzeggen wanneer jij dat wilt. Ga naar je account en zet eenvoudig je abonnement stop. Na het stopzetten kun je nog tot het einde van je huidige periode (maand) blijven lezen.”

Helemaal duidelijk! Hartelijk dank voor dit interview.

Wil jij ook een abonnement op Kobo Plus?

Dit abonnement bestellen

All-you-can-read

All-you-can-read: lezen zoveel je maar wilt en waar je maar wilt. Op het moment dat het jou uitkomt. Romans, managementboeken, strips, tijdschriften, Engelse literatuur of een kookboek. Net waar je zin in hebt. Maar het ontbreekt je aan zin of tijd om naar een boekhandel of bibliotheek te gaan. Je wilt gewoon leesvoer binnen handbereik hebben op je tablet, smartphone of ereader!

Op AYCR vind je een handig overzicht van beschikbare ebook-abonnementen. Ook bieden we je informatie over digitaal lezen, apparaten waarop je ebooks kunt lezen en meer. Door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zoals Kobo Plus, Storytel en Booqees, kom je snel en eenvoudig tot het leesabonnement dat bij je past.

 

Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker.
Verwijder vergelijking