Tijdschrift.nl

Via de app van tijdschrift.nl lees je op smartphone én tablet meer dan 50 populaire tijdschriften. Na registratie heb je direct toegang tot alle nieuwste edities. Je leest onbeperkt voor een vast bedrag per maand. Ben je al abonnee van 1 van de aangeboden tijdschriften? Dan ontvang je 50% korting op je abonnement bij Tijdschrift.nl.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Voordelen

  • Handig voor onderweg, altijd bij de hand
  • Toegang voor het hele gezin met 1 account
  • Na downloaden geen internet meer nodig

“Niet meer naar de winkel om een tijdschrift te kopen. Onderweg je tijdschriften bij de hand te hebben, en geen stapels papier meer.”

Mariska (48)

Mariska (48), 3 april 2017

Voordelen

  • Handig voor onderweg, altijd bij de hand
  • Toegang voor het hele gezin met 1 account
  • Na downloaden geen internet meer nodig
Dit abonnement bestellen

Impressie

  • AYCR-tijdschrift.nl3
  • AYCR-tijdschrift.nl1
  • AYCR-tijdschrift.nl4

Digitaal tijdschriften lezen? Tijdschrift.nl!

Goed nieuws voor iedereen die graag tijdschriften leest: met het abonnement van Tijdschrift.nl krijg je overal digitaal toegang tot meer dan 50 bekende bladen. Daar willen wij van All-you-can-read.nl natuurlijk het fijne van weten!

Wat is Tijdschrift.nl?

“Tijdschrift.nl is een handige app voor tablet en mobiel. Daarmee kun je altijd en overal tijdschriften lezen voor een vast bedrag per maand.”

 

Leg eens uit hoe het werkt?

“Je registreert je via de website en daarna download je de app (voor Android en iOs). Je logt in met het account dat je op de website hebt aangemaakt. Dan heb je snel toegang tot alle tijdschriften. En dat zijn er op dit moment 53.”

 

Welke tijdschriften zijn momenteel populair op Tijdschrift.nl?

“Dat zijn bladen die het in de winkel ook goed doen, zoals Libelle, LINDA, Story, Flair, Margriet, Donald Duck, VT-wonen, Autoweek, Grazia, Beau Monde, Panorama…”

 

En heb je een internetverbinding nodig om te kunnen lezen?

“Alleen om de tijdschriften te downloaden. Maar daarna heb je geen internet meer nodig om ze te lezen.”

 

Wat maakt dit abonnement zo bijzonder?

“In de app van Tijdschrift.nl vind je de populairste tijdschriften. En als je al een (papieren) abonnement hebt op een van deze bladen, betaal je zelfs maar 50% van de normale prijs van dit digitale tijdschriftenabonnement.”

 

Kun je al iets vertellen over jullie plannen voor de nabije toekomst?

“Binnenkort kunnen onze tijdschriften ook via een webreader worden gelezen, dus gewoon in de browser op je PC of laptop.”

 

O, ja. Weblezen! Handig. Tot slot nog een vraag over opzeggen. Is dat eenvoudig?

“Ja. Je abonnement op Tijdschrift.nl is maandelijks supereenvoudig opzegbaar via deze link.”

 

Goed om te weten. Bedankt!

Wil jij ook een abonnement op Tijdschrift.nl?

Dit abonnement bestellen

All-you-can-read

All-you-can-read: lezen zoveel je maar wilt en waar je maar wilt. Op het moment dat het jou uitkomt. Romans, managementboeken, strips, Engelse literatuur of een kookboek. Net waar je zin in hebt. Maar het ontbreekt je aan zin of tijd om naar een boekhandel of bibliotheek te gaan. Je wilt gewoon leesvoer binnen handbereik hebben op je tablet of ereader!

Op AYCR vind je een handig overzicht van beschikbare ebook abonnementen. Ook bieden we je informatie over digitaal lezen, apparaten waarop je ebooks kunt lezen en meer. Door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zoals Kobo Plus, Storytel en Booqees, kom je snel en eenvoudig tot het lees abonnement dat bij je past.

 

Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker.
Verwijder vergelijking