Tijdschrift.nl

Met een abonnement op Tijdschrift.nl heb je keuze uit ruim 75 populaire tijdschriften. Geniet van de beste Nederlandse tijdschriften waar en wanneer je maar wilt. Zo heb je altijd digitaal toegang tot LINDA., Libelle, Donald Duck, Panorama, VT Wonen, Autoweek, Viva en nog veel meer. En niet alleen jij, maar ook je gezin kan genieten van Tijdschrift.nl, want de app werkt op 5 apparaten tegelijk (smartphone, tablet, desktop).

Als abonnee van een van deze papieren bladen betaal je minder per maand om digitaal te lezen.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Voordelen

  • Handig voor onderweg, altijd bij de hand
  • Toegang voor het hele gezin met 1 account
  • Na downloaden geen internet meer nodig

“Niet meer naar de winkel om een tijdschrift te kopen. Onderweg altijd je tijdschriften bij de hand hebben, en geen stapels papier meer in huis.”

Mariska (48)

Mariska (48), 3 april 2017

Voordelen

  • Handig voor onderweg, altijd bij de hand
  • Toegang voor het hele gezin met 1 account
  • Na downloaden geen internet meer nodig
Dit abonnement bestellen

Impressie

  • AYCR-tijdschrift.nl3
  • AYCR-tijdschrift.nl1
  • AYCR-tijdschrift.nl4

Digitaal tijdschriften lezen? Tijdschrift.nl!

Goed nieuws voor iedereen die graag tijdschriften leest: met het abonnement van Tijdschrift.nl krijg je overal digitaal toegang tot meer dan 75 bekende bladen. Daar willen wij van All-you-can-read.nl natuurlijk het fijne van weten!

Wat is Tijdschrift.nl?

“Tijdschrift.nl is een handige app voor tablet en mobiel. Daarmee kun je altijd en overal tijdschriften lezen voor een vast bedrag per maand.”

 

Leg eens uit hoe het werkt?

“Je registreert je via de website en daarna download je de app (voor Android en iOs). Je logt in met het account dat je op de website hebt aangemaakt. Dan heb je snel toegang tot alle tijdschriften. En dat zijn er op dit moment meer dan 75. Heb je al een papieren abonnement op een van deze bladen? Dan betaal je maandelijks minder om digitaal te lezen.”

 

Welke tijdschriften zijn momenteel populair op Tijdschrift.nl?

“Dat zijn bladen die het in de winkel ook goed doen, zoals Libelle, LINDA, Story, Flair, Margriet, Donald Duck, VT-wonen, Autoweek, Grazia, Beau Monde, Panorama…”

 

En heb je een internetverbinding nodig om te kunnen lezen?

“Alleen om de tijdschriften te downloaden. Maar daarna heb je geen internet meer nodig om ze te lezen.”

 

Wat maakt dit abonnement zo bijzonder?

“In de app van Tijdschrift.nl vind je de populairste Nederlandse tijdschriften. Je kunt zelfs met 5 mensen tegelijkertijd digitaal lezen.”

 

Tot slot nog een vraag over opzeggen. Is dat eenvoudig?

“Ja. Je abonnement op Tijdschrift.nl is maandelijks supereenvoudig opzegbaar via https://www.tijdschrift.nl/opzeggen.”

 

Goed om te weten. Bedankt!

Wil jij ook een abonnement op Tijdschrift.nl?

Dit abonnement bestellen

All-you-can-read

All-you-can-read: lezen zoveel je maar wilt en waar je maar wilt. Op het moment dat het jou uitkomt. Romans, managementboeken, strips, tijdschriften, Engelse literatuur of een kookboek. Net waar je zin in hebt. Maar het ontbreekt je aan zin of tijd om naar een boekhandel of bibliotheek te gaan. Je wilt gewoon leesvoer binnen handbereik hebben op je tablet, smartphone of ereader!

Op AYCR vind je een handig overzicht van beschikbare ebook-abonnementen. Ook bieden we je informatie over digitaal lezen, apparaten waarop je ebooks kunt lezen en meer. Door verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken, zoals Kobo Plus, Storytel en Booqees, kom je snel en eenvoudig tot het leesabonnement dat bij je past.

 

Er bevinden zich 2 producten in de vergelijker.
Verwijder vergelijking